Άρις Καρυτινός: Ετοιμάζεται νέο συγκρότημα αποθηκών στον Ασπρόπυργο

Sharing is caring!

Στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα των αποθηκευτικών χώρων αναφέρθηκε ο Άρις Καρυτινός, διευθύνων σύμβουλος, της Prodea Investments, μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών.

Όπως τόνισε, ο τομέας των αποθηκευτικών χώρων παρουσιάζει ευκαιρίες για επενδύσεις λόγω της εξαιρετικής θέσης της χώρας, της μεγάλης διακίνησης εμπορευμάτων από τα γύρω κράτη μέσω της Ελλάδας αλλά και της αντοχής του κλάδου την περίοδο της κρίσης.

Αναφερόμενος στις επενδύσεις που έχει αναλάβει η εταιρεία, ο κ. Καρυτινός τόνισε πως ετοιμάζεται νέο συγκρότημα αποθηκών στον Ασπρόπυργο, ενώ υπάρχει επενδυτικό πρόγραμμα 50 εκατ. ευρώ στον συγκεκριμένο τομέα για φέτος.

Για το σχέδιο του Πύργου του Πειραιά τόνισε πως «είναι ένα εμβληματικό κτίριο, το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023 και θα έχει μικτή χρήση», ενώ για το Σαρόγλειο Μέγαρο στην Ομόνοια ανέφερε πως θα δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο 200 δωματίων.

Υπογράμμισε επίσης ότι η εταιρία έχει σε εξέλιξη έργα 400 εκατομμυρίων ευρώ, τα 200 από τα οποία έχουν ήδη υπογραφεί και αφορούν κυρίως κλάδους όπως τα γραφεία και οι αποθηκευτικοί χώροι.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin