Έρευνα για τον στρατιώτη που έβγαζε βίντεο την ώρα της πτώσης με αλεξίπτωτο

Sharing is caring!

Έρευνα για τον αλεξιπτωτιστή που έβγαζε selfie βίντεο την ώρα της πτώσης του με το αλεξίπτωτο έχει ξεκινήσει η Σχολή Διοίκησης Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ) με στόχο να διαπιστωθεί ποιοι κανόνες ασφαλείας έχουν διαπιστωθεί.

Το βίντεο του συγκεκριμένου οπλίτη αναρτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα έκανε τον γύρο του διαδικτύου καθώς την ώρα της πτώσης του τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή».

Πηγές του ΓΕΣ αναφέρουν ότι η έρευνα ξεκίνησε καθώς από το βίντεο είναι οφθαλμοφανές ότι έχουν παραβιαστεί αρκετοί κανόνες ασφαλείας. «Έχουν γίνει λάθη που οδηγούν σε αδυναμία καλού ελέγχου και χειρισμού του αλεξίπτωτου».

Συνεπώς, τονίζουν, με την έρευνα – και αν κριθεί αναγκαίο και από μία πειθαρχική διαδικασία – θα πρέπει να σταλεί το μήνυμα σε όλους τους στρατευμένους πως το σημαντικότερο όλων είναι η ασφάλεια. Δεν γίνεται δηλαδή να παραβιάζονται σημαντικοί κανόνες ασφαλείας και να δίνεται το κακό παράδειγμα.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν πως η διαδικασία έρευνας που ξεκίνησε δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι ο οπλίτης τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή».

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media: 

Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας,την Μακεδονία μας….Στα πρώτα κιολας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα,την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα…Έτσι Λοιπον αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας….Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική….Έτσι Λοιπον αυτό το βίντεο θα ηθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή ολοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους….Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες….Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα….Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπουχλη Εμμανουηλ…

Δημοσιεύτηκε από Manolis Bouhlis στις Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin