Έχω το ίδιο smartphone για 5 ολόκληρα χρόνια (βίντεο)

Sharing is caring!

Έχω το ίδιο smartphone για 5 ολόκληρα χρόνια (βίντεο).

Δείτε το βίντεο παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ

Κατά καιρούς λαμβάνω μηνύματα από μία μεγάλη μερίδα αναγνωστών του Texnologia.Net που μου λένε το παράπονo τους, δηλαδή πως δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν καινούργιo smartphone, και κατά κάποιο τρόπο στεναχωριούνται για αυτό το γεγονός.

Εν τούτοις το περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι πως πολλοί εξ αυτών έχουν την ίδια συσκευή για μόλις ένα χρόνο το πολύ, και απλά θέλουν να την αντικαταστήσουν για να πάρουν το πιο καινούργιο μοντέλο, κάτι που αντικειμενικά από την μεριά μου το βρίσκω παράλογο, εφόσον δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα το smartphone, και προσωπικά είμαι ενάντια σε αυτές τις λογικές.

Ωστόσο όπως γνωρίζουμε όλοι, ούτε οι συσκευές, ούτε και τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία, και καλό θα είναι να παραμερίσουμε ετούτες τις απαράδεκτες συμπεριφορές που παραπέμπουν σε απληστία, διότι προφανώς ουσιαστικά αυτό που πρέπει να ζητάμε στη ζωή μας είναι μόνο υγεία.

Επίσης δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός πως η συνήθεια του υπερκαταναλωτισμού είναι για την ικανοποίηση του εγωκεντρισμού μας, και κατ’ επέκταση για να νοιώθουμε δήθεν καλά μέσα από το shopping therapy που υποτίθεται πως φέρνει την ψυχολογική ανάταση στο άτομο που επιδίδεται σε αυτήν την ανόητη ενέργεια, αλλά δυστυχώς αυτή η χαρά κρατάει μόλις μία δύο ημέρες το πολύ.

Επομένως αν επιλέξεις να ακολουθήσεις αυτό τον μάταιο δρόμο, για να νιώθεις συνεχώς καλά, αναγκαστικά θα πρέπει να ψωνίζεις σε καθημερινή βάση, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είσαι αναγκασμένος να ζεις στη δυστυχία, πράγμα που σημαίνει πως πλέον έχεις χάσει το νόημα της ζωής σου.

Φυσικά ο λόγος που κάνω το συγκεκριμένο βίντεο είναι για να σας περάσω το μήνυμα σε όλους πως επιτέλους επιβάλλεται να κατανοήσουμε ό,τι το ζητούμενο της υπόθεσης και αυτό που πρέπει να επιδιώκουμε στη ζωή μας είναι να είμαστε αυτάρκεις, και να ενδιαφερόμαστε αληθινά για τον συνάνθρωπο μας, και όλα τα υπόλοιπα να τα αντιμετωπίζουμε όπως ακριβώς τους αξίζει, δηλαδή με λιγότερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin