Ήρθε και η ώρα της Kylie Jenner να αντιμετωπίσει τις απιστίες του συζύγου της

Sharing is caring!

Τα ερωτικά των Kardashian – Jenner δεν πάνε καθόλου καλά το 2019. Μετά την Khloe, φαίνεται πως και η μικρότερη αδερφή Kylie Jenner κατηγορεί τον σύντροφο της Travis Scott ότι την απάτησε.

Οι φήμες έγιναν μάλιστα πιο έντονες όταν ο Travis ακύρωσε μία συναυλία του για να μείνει στο LA μαζί της και πιθανότατα να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την κρίση που ξέσπασε μεταξύ τους.

Ο εκπρόσωπος του Travis Scott αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι οι φήμες αυτές είναι αβάσιμες και δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα στη σχέση του γνωστού rapper με την νεαρή reality star. Ο εκπρόσωπος του λέει επίσης πως ο Travis και η Kylie δεν βρίσκονται σε καμία διαμάχη. Είπε συγκεκριμένα πως “Ο λόγος που έμεινε σπίτι και ακύρωσε τη συναυλία απόψε ήταν πως είναι άρρωστος και εξασθενημένος”.

Παρά τις δηλώσεις αυτές, ακούγεται έντονα πως ο Travis γύρισε στο σπίτι να κάνει έκπληξη στην Kylie και την κόρη τους Stormi, αλλά τελικά μία άλλη δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτόν. Η Kylie φαίνεται πως τον περίμενε με αποδείξεις της απιστίας του και έτσι ξεκίνησε η αναταραχή.

Σίγουρα σύντομα θα ξέρουμε τι συνέβη ακριβώς καθώς τίποτα δεν μένει κρυφό όταν πρόκειται για τη ζωή των διάσημων αδερφών.

MARIECLAIRE.GR

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin