Αθηνά Αντωνιάδου: Μια γροθιά στα Εθνικά ζητήματα!

Sharing is caring!

Άφωνοι έμειναν στο πάνελ όταν η Ποντιακής καταγωγής Υποψ. Ευρωβ. ΑΝΕΛ – Αντωνιάδου Αθηνά – σχολίασε τη στάση που κράτησαν στην Ευρωβουλή οι εκπρόσωποι της ΝΔ – ΚΙΝΑΛ – ΠΟΤΑΜΙ για το ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο Open tv, η κα Αντωνιάδου, τόνισε πως είναι απαράδεκτο εντός της Χώρας να υπάρχουν φωνές σαν αυτές που ακούγονται τα τελευταία χρόνια και πως πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί γιατί κάποια ζητήματα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Είπε επίσης πως είναι απαράδεκτο να έρχεται στην Ευρωβουλή το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και να απουσιάζουν τόσοι Ευρωβουλευτές. «Σε κάποια ζητήματα αμήν τι άλλο θα έπρεπε να είμαστε μια γροθιά», τόνισε κλείνοντας.

«…συνοχή και συναίνεση σε Εθνικά ζητήματα, όπως ακριβώς έπραξε και μεταλαμπάδευσε ο Εθνάρχης Καραμανλής και επεδίωκε σε κάθε ευκαιρία ο Ανδρέας Παπανδρέου, αυτό απαιτεί πλέον ο Ελληνισμός από εμάς τους νέους που μπαίνουμε στο στίβο της πολιτικής…», κατέληξε σε ανακοίνωσή της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα πατώντας το link εδώ :

Σχόλια

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin