Αλμπάνης: «Πρέπει να βρούμε λύση στα κενά διαστήματα»

Sharing is caring!

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμπάνης στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

Για το γκολ που σημείωσε στο τέλος με την ΑΕΛ: «Χωρίς την απόκρουση του Αθανασιάδη, το γκολ το δικό μου δεν θα είχε σημασία. Εκείνος παίρνει το μεγαλύτερο μέρος των ευσήμων. Ήταν επεισοδιακό βράδυ, αλλά ευτυχώς πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το μπλακ-άουτ της ΑΕΚ: «Προσπαθούμε να βρούμε λύση στα κενά διαστήματα. Υπήρξε αδράνεια, δεν γίνεται από 2-0 να ισοφαριζόμαστε. Πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Ευτυχώς όμως φύγαμε με το θετικό αποτέλεσμα».

Για την αποχώρηση του Λιβάια: «Ο Μάρκο άλλαξε κεφάλαιο στην καριέρα του έπειτα από προσωπική απόφαση. Αποχαιρετιστήκαμε, ήταν ιδιαίτερη χαρά να τον έχουμε δίπλα μας και ως προσωπικότητα και ως παίκτη, θα τον θυμόμαστε και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας έρχεται από καλό σερί αποτελεσμάτων, είναι μια ποιοτική ομάδα. Εμείς οφείλουμε να πάρουμε τη νίκη για να μείνουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το αν η νίκη επί της ΑΕΛ ήταν σημαντική από ψυχολογικής άποψης για την ΑΕΚ: «Κάθε νίκη φέρνει ένα ψυχολογικό boost. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή τη ρότα».

Για το γκολ που σημείωσε με την ΑΕΛ και αν τον βοηθάει ψυχολογικά: «Το ποδόσφαιρο όπως είπα είναι ένα άθλημα ψυχολογίας. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα, ελπίζω να το κάνω και πιο συχνά στο μέλλον».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin