Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για όσα έχει κάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας είπε ο Τζόνσον

Sharing is caring!

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για όσα έχει κάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας είπε ο Τζόνσον | Hellasjournal.com

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Μια φωτογραφία που διατέθηκε από το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνει τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον κατά τη διάρκεια ερωτήσεων πρωθυπουργών στη Βουλή των Κοινοτήτων στο Λονδίνο, Βρετανία. EPA, JESSICA TAYLOR
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πως «αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για όσα έκανε η κυβέρνησή του»,

αφότου ο απολογισμός των νεκρών από τη νόσο Covid-19 ξεπέρασε στη χώρα τους 100.000, ο βαρύτερος στην Ευρώπη.

«Λυπάμαι βαθύτατα για κάθε ζωή που χάθηκε και σίγουρα, ως πρωθυπουργός, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για όσα έχει κάνει η κυβέρνηση», είπε σήμερα ο Τζόνσον, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πραγματικά κάναμε ό,τι μπορούσαμε και συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ελαχιστοποιήσουμε τους θανάτους και τον πόνο», υπογράμμισε.

Την ίδια ώρα, η Βρετανία θα δει περισσότερους θανάτους από νέο κορονοϊό, προτού το πρόγραμμα εμβολιασμών λειτουργήσει, είπε από την πλευρά του ο επικεφαλής υγειονομικών υπηρεσιών της Βρετανίας Κρις Ουίτι.

«Δυστυχώς, θα δούμε αρκετούς ακόμη θανάτους τις επόμενες λίγες εβδομάδες προτού αρχίσουν να γίνονται αισθητά τα αποτελέσματα των εμβολίων», τόνισε.

Με πληροφορίες από Reuters, AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Συμφωνία Pfizer/BioNTech με τη Sanofi για παραγωγή 100 εκατ. δόσεων εμβολίου έως τα τέλη του έτους
Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin