Ανανεώνει το συμβόλαιό του ο Πασχαλάκης – Μένει στον ΠΑΟΚ ως το 2022

Sharing is caring!

Σε συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη έχει έρθει ο ΠΑΟΚ όπως αποκάλυψε ο σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Σαββίδης και πλέον θα φορά τη φανέλα της ομάδας ως το καλοκαίρι του 2022.

Έγινε το απόγευμα της Πέμπτης η παρουσίαση της συλλεκτικής έκδοσης του τόμου Toumba Special Edition. Στην εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης παρέστη ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας που στο περιθώριο της εκδήλωσης σχολίασε: «Θέλουμε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε για αυτό μέχρι τέλους. Είναι μία πολύ καλή δουλειά το συλλεκτικό αυτό βιβλίο και ευχαριστώ που είμαι εδώ για την παρουσίαση του. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που έχει ανθρώπους να κάνουν μία τέτοια εξαιρετική δουλειά και αξίζει να παρακολουθήσετε την εξέλιξη αυτού».

Στο ερώτημα αν θα μπορεί να αγωνιστεί κατά του Πανιωνίου, εξ αιτίας των ενοχλήσεων που ένιωσε στην σημερινή προπόνηση, ο Πέλκας τόνισε πως «θα αγωνιστώ εάν καταφέρω να κάνω προπόνηση, θα το δούμε αύριο», ενώ για την παρουσία πολλών μικρών παιδιών στην εκδήλωση, είπε: «Σίγουρα μας αρέσει που προσπαθούμε να δημιουργούμε νέους φιλάθλους. Θέλουμε να γίνουμε σωστά παραδείγματα για τα παιδιά. Μία ανάγνωση στο βιβλίο θα βοηθήσει σε αυτό».

Δείτε Επίσης

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin