Αναφορές ότι η Samsung βάζει το Galaxy S10 σε μαζική παραγωγή

Sharing is caring!

Ενόψει των αποκαλυπτηρίων της σειράς συσκευών Galaxy S10 στο Unpacked Event της 20ης Φεβρουαρίου η Samsung φέρεται να έχει εκκινήσει ήδη την μαζική παραγωγή των συσκευών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κορεατικής ιστοσελίδας The Investor, η Samsung έχει ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του Galaxy S10, με πιθανότερη ημερομηνία να βρεθεί η συσκευή στα ράφια των καταστημάτων (παγκοσμίως) να είναι η 8η Μαρτίου, δηλαδή δύο εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση. Προφανώς οι προ-παραγγελίες των συσκευών θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις επίσημες ανακοινώσεις.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η έναρξη μαζικής παραγωγής αφορά κατασκευαστικές μονάδες τόσο στην Κορέα όσο και εκτός αυτής, δηλαδή αφορούν τόσο την εσωτερική αγορά της Κορέας όσο και τις διεθνείς αγορές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά η σειρά S10 θα απαρτίζεται από αρκετά εναλλακτικά μοντέλα: το Galaxy S10 E ή Lite, το βασικό Galaxy S10 και το Galaxy S10+. Επιπρόσθετα, αναμένεται ότι θα υπάρχει ένα ακόμη μοντέλο με ικανότητα υποστήριξης δικτύων 5G, με πιθανή ονομασία την Galaxy S10 X το οποίο θα διατεθεί σε επιλεγμένες αγορές.

Τα τρία βασικά μοντέλα θα διατίθενται σε αρκετές εναλλακτικές εκδόσεις μνήμης RAM και εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, με κορυφαία έκδοση αυτή που θα έχει χωρητικότητα 1TB. Όπως αναφέρουν κορεατικά μέσα ενημέρωσης η έναρξη παραγωγής στην Κορέα τουλάχιστον ξεκίνησε στις 25 Ιανουαρίου. Μάλιστα, γίνεται ειδική μνεία στο γεγονός ότι τα μοντέλα παραγωγής έως τώρα αφορούν τις 4G εκδόσεις και μόνο αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι προγενέστερα δημοσιεύματα έχουν υποστηρίξει ότι η Samsung θα ξεκινήσει την παραγωγή του 5G μοντέλου λίγο αργότερα. Προφανώς η επιλογή έχει λογική βάση αφού το 5G μοντέλο θα απευθύνεται σε λιγότερες αγορές άρα θα απαιτούνται σαφώς μικρότερες ποσότητες.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin