Αντζελίνα Τζολί: Σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά της σε πρεμιέρα -Το σικ σύνολο

Sharing is caring!

Προσπαθεί όσο μπορεί να τα προστατεύει από τα αδιάκριτα φωτογραφικά φλας και να μοιράζεται μαζί τους ουσιαστικές στιγμές.

Θέλει να τα αφυπνίζει και με το παράδειγμά της να τα καθοδηγεί σε δράσεις γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος και την τέχνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες, το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες στις οποίες διακρινόταν η ηθοποιός με τρία από τα παιδιά της σε πάρκο: εκεί πουλούσαν όλοι μαζί οργανική τροφή για σκύλους.

Η Αντζελίνα Τζολί, πριν από τρεις ημέρες, πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της: τον Maddox (17), τoν Pax (15), την Zahara (14) και την Shiloh (12) -από την έξοδο απουσίαζαν τα δίδυμα, Knox και Vivienne.

Shiloh, Angelina Jolie, Zahara, Maddox, Prune Nourry, Pax/ Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
Shiloh, Angelina Jolie, Zahara, Maddox, Prune Nourry, Pax/ Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Όλοι μαζί βρέθηκαν στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη (MοΜa) για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Serendipity» της Prune Nourry. Το ντοκιμαντέρ αφορά το «ταξίδι» που ξεκίνησε για την ίδια όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Η Αντζελίνα Τζολί, απόλυτα ευαισθητοποιημένη γι’αυτό το θέμα (σσ. η ίδια υπεβλήθη σε προληπτική μαστεκτομή το 2013), θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια της Prune Nourry, χαρακτηρίζοντας την κίνησή της να καταγράψει σε μορφή ντοκιμαντέρ την «μάχη» της, ως «πράξη γενναιοδωρίας».

Στο ενεργητικό της ηθοποιού σημειώθηκε άλλη μια κομψή εμφάνιση: μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι, τοπ με αστραφτερές λεπτομέρειες, διακριτικά σκουλαρίκια και μαύρες γόβες. So chic!

bovary.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin