«Βλάκας» κατά τον κύριο Μπαλάσκα ο γυναικοκτόνος [ΒΙΝΤΕΟ]

Sharing is caring!

Σήμερα, ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να εξηγήσει το νομικό πλαίσιο για την ενδοοικογενειακή βία, λέγοντας στην ουσία ότι αν μετά τη γυναικοκτονία κάποιος φερθεί ψύχραιμα, με 5-6 χρονάκια το πολύ στη φυλακή, θα έχει ξεμπερδέψει!

«Άτυχος» που τον «χτυπάνε» στο Ίντερνετ ο πιλότος

Στην υπόθεση γυναικοκτονίας των Γλυκών Νερών όμως, ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει αρχικά «άτυχο» τον πιλότο. Μάλιστα είχε επιτεθεί στους χρήστες των social media που εξέφραζαν καχυποψίες απέναντι για τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Έχει γίνει ένα ωραίο θεατράκι στο Ίντερνετ για να χτυπάνε τον άτυχο πιλότο για να πουλάνε και να λένε ανοησίες μεταξύ τους».

«Βλάκας» ο πιλότος, θα έτρωγε λιγότερα αν πάρει την Αστυνομία μετά την «άτυχη» στιγμή 

Αυτή τη φορά, ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας σήμερα στο Mega, χαρακτήρισε «βλάκα» τον πιλότο. Όχι για το ειδεχθές του έγκλημα όμως. Αλλά γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, «εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο “τα ΄χασε και τρελάθηκε”, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την Αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά. Χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή, δε λειτουργούσα, εγώ, πρώην έντιμος βίος… τέσσερις χιλιάδες πράγματα… Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί…»

https://www.youtube.com/watch?v=onjYc631O8M

Πηγή: www.rosa.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin