Γεννηματά: Έχουμε πόλεμο με τον Τσίπρα και την παρέα του

Sharing is caring!

Αυστηρή γλώσσα χρησιμοποίησε η Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής.

Η επικεφαλής της παράταξης απεύθυνε συστάσεις προς τα στελέχη, προκειμένου να αποφευχθεί η εσωστρέφεια, καθώς «έχουμε πόλεμο με τον Τσίπρα και την παρέα του».

Στο ίδιο αυστηρό πλαίσιο, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «τυχοδιώκτη νεοκομμουνιστή», ενώ διερωτήθηκε «αν είναι προοδευτικός ο υποστηρικτής του Μαδούρο και των ισχυρών».

«Καμία κυβέρνηση δεν έχει υπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε με νόημα, καλώντας τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ να μην παρασύρονται και να μην υιοθετούν την «προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ περί προοδευτισμού».

«Δεν πρέπει να οπλίζουμε το όπλο του αντιπάλου. Δεν μπορεί τα στελέχη μας να μην αντιλαμβάνονται αυτό που αντιλαμβάνεται ο κ. Τσιπρας και η παρέα του, τη δυναμική και τις δυνατότητες μας. Για αυτό μας πολεμάνε» εξήγησε, παράλληλα..

Άφησε δε, σαφείς αιχμές σε όσους από τον χώρο της Κεντροαριστεράς στρέφονται προς τη ΝΔ, εξηγώντας πως «αν πιστεύουν ότι θα γλυτώσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γελασμένοι».

«Απλώς θα τον βγάλουν από την εξουσία. Αν θέλουν ο Τσίπρας και η παρέα του να “τελειώσουν” πρέπει να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής γιατί έτσι θα τελειώσουν με τη συντήρηση και τον λαϊκισμό».

Κριτική άσκησε και προς τη ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να εμφανίζεται «ως η μοναδική λύση στα αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ, όταν δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες της».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin