Γεννηματά: Ψήφος αποκατάστασης των εισοδημάτων η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ

Sharing is caring!

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η πολιτική που ακολούθησε έπληξε περισσότερο τα εισοδήματα των μικρών και των μικρομεσαίων εξαπέλυσε από τη Νέα Σμύρνη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και τόνισε ότι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ θα είναι ψήφος αποκατάστασης των εισοδημάτων.

«Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων, αυτών δηλαδή που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Δεξιάς, Ακροδεξιάς και διάφορων γυρολόγων. Να βάλουμε ένα τέλος στις περιπέτειες. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει όχι άλλες περιπέτειες για τον τόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά την επίσκεψή της συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη και στη συνέχεια πήγαν μαζί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου συνομίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και πολίτες για τα καθημερινά προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα προβλήματα της αγοράς.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα οι «ισχυρές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση» που έχει το Κίνημα Αλλαγής να αρχίσει να αποτυπώνεται και στις εθνικές εκλογές.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin