Γερουλάνος: Κάπνισμα τέλος, πρώτα μέσα στα γραφεία του Δήμου

Sharing is caring!

Να γίνουν τα πεζοδρόμια της Αθήνας προσβάσιμα και ασφαλή και να εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος για το κάπνισμα, υποσχέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος, Παύλος Γερουλάνος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

«Θα επιβάλουμε το νόμο για το κάπνισμα. Κάπνισμα τέλος! Αλλά πρώτα θα σταματήσουμε να καπνίζουμε μέσα στα γραφεία του Δήμου», τόνισε ο κ. Γερουλάνος ενώ δεσμεύθηκε ότι θα κάνει προσβάσιμα και ασφαλή τα πεζοδρόμια.

Σημείωσε ότι στις εκλογές της 26ης Μαΐου ψηφίζουμε για δήμαρχο και όχι κόμμα ή αρχηγό κόμματος και πρόσθεσε πως θα είναι «δήμαρχος ακτιβιστής» από του οποίου το στόμα οι δημότες δεν θα ακούσουν ποτέ «αυτό δεν είναι δική μου αρμοδιότητα».

Επίσης ο κ. Γερουλάνος, πρόσθεσε πως ο πολιτικός κρίνεται στο δρόμο και όχι στα τηλεπαράθυρα και είπε ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή από τις γειτονιές.

«Δεν θα ησυχάσω αν δεν την ξεριζώσω από τις γειτονιές της Αθήνας. Αν δεν πείσω κάθε έναν που τους ψήφισε από αγανάκτηση, ότι μπορεί να εμπιστευτεί και πάλι τη Δημοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin