Γιατί αυτή η κίνηση της Victoria Beckham θα δυσαρεστήσει τους θαυμαστές της

Sharing is caring!

Η φετινή χρονιά θα έλεγε κανείς πως είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για την Victoria Beckham. Πριν από ένα μήνα παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου μία μοναδική συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2020 και λίγο μετά κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την beauty σειρά της.

Η σχεδιάστρια ωστόσο φαίνεται πως με την τελευταία της απόφαση θα δυσαρεστήσει αρκετούς από τους θαυμαστές της καθώς, όπως ανακοινώθηκε, κλείνει προσωρινά το κανάλι της στο YouTube. Το κανάλι άνοιξε τον περασμένο Νοέμβριο και ήταν σχεδιασμένο ώστε παρουσιάσει μία καθημερινή πλευρά της Victoria Beckham όπου θα μοιραζόταν με το κοινό της τα δικά της μυστικά ομορφιάς και στιλ. Πηγές στη Daily Mail αναφέρουν πως το κόστος παραγωγής και το ότι τελικά απαιτούσε αρκετό χρόνο ήταν δύο από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν την 45χρονη επιχειρηματία σε αυτή την απόφαση. «Η Victoria απολάμβανε ιδιαίτερα τις μαγνητοσκοπήσεις ωστόσο τα έξοδα ήταν αδύνατον να καλυφθούν», αναφέρει η πηγή.

Να θυμίσουμε πως η απόφαση της Victoria Beckham να γίνει YouTuber έγινε μετά από προτροπή του καλού της φίλου, Derek Blasberg.

ΠΗΓΗ: madamefigaro.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin