Γιατρός με κορωνοϊό αρνείται να σταματήσει τα εξωτερικά ιατρεία στην κλινική Ταξιάρχαι

Sharing is caring!

Γιατρός με κορωνοϊό αρνείται να σταματήσει τα εξωτερικά ιατρεία στην κλινική ΤαξιάρχαιΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε υγιειονομική βόμβα φαίνεται να εξελίσσεται η κατάσταση στην κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι , όπου καταγράφηκαν δεκάδες κρούσματα κορονοϊού, ενώ κατέληξαν τρεις ασθενείς που νοσηλεύτηκαν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha θετικός στον ιό βρέθηκε συνεργαζόμενος με την κλινική γιατρός ο οποίος είχε δει δεκάδες ασθενείς στο ιδιωτικό του ιατρείο.

Επίσης θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν και μέλη του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του 65χρονου που έπασχε από τον ιό και κατέληξε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο εν λόγω γιατρός σταμάτησε να συνεργάζεται με την κλινική λόγω των κρουσμάτων.

Ομως παρά το ότι διαγνώστηκε θετικός αρνείται να σταματήσει τα ιατρεία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αρκουμανέας, ο “γιατρός διαγνώστηκε θετικός, ωστόσο, αρνείται να το δεχτεί και θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει τα εξωτερικά του ιατρεία”.

Σε ερώτηση σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται ο κος Αρκουμανέας είπε πως θα γίνουν τα προβλεπόμενα σε συνεννόηση με την πολιτική προστασία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, τα κρούσματα του κορονοϊού που διαπιστώθηκαν στην κλινική δεν έχουν απομακρυνθεί γιατί είναι πολλοί και νοσηλεύονται εκεί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να τους φροντίζει.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin