«Δεν πιστεύω να τα παίρνετε ΣΥΡΙΖΑ…» – Η αστεία ατάκα Μητσοτάκη σε κουρείο

Sharing is caring!

Στη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε χθες, έξω από ένα κομμωτήριο στο Ηράκλειο και με μία του ατάκα σκόρπισε το γέλιο στους πελάτες

Στη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε χθες, έξω από ένα κομμωτήριο στο Ηράκλειο και με μία του ατάκα σκόρπισε το γέλιο στους πελάτες.

«Δεν πιστεύω να τα παίρνετε… ΣΥΡΙΖΑ», είπε απευθυνόμενος προς τους πελάτες του κουρείου

Χθες, στη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη ανέφερε μεταξύ άλλων «εμείς θα μειώσουμε τον ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα κανονικά, όπως ίσχυε παλιά». Ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος περπάτησε στους δρόμους της πόλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς συντοπίτες του Κρητικούς. Αρκετοί από τους πολίτες που του μίλησαν, του είπαν ότι για πρώτη φορά θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης τους ευχαρίστησε για τη στήριξη τους και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι για πρώτη φορά υπάρχει η βάσιμη προσδοκία το βράδυ των ευρωεκλογών «όλη η Κρήτη να βαφτεί μπλε».

Στις συζητήσεις που είχε, ήταν σχεδόν καθολικό το αίτημα να κάνει πράξη τη βασική δέσμευση του για μείωση των φόρων και των εισφορών που τόσο έχουν πλήξει τη χώρα και ιδιαίτερα την Κρήτη, της οποία η οικονομία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό και έχει να ανταγωνιστεί άλλους τουριστικούς προορισμούς στο εξωτερικό. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απάντησε στους πολίτες λέγοντας πως «θα μειώσουμε τους φόρους ώστε να μένουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη σας».

Σχόλια

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin