Δημήτρης Αποστόλου: Λιποθύμησε στη μέση του δρόμου – Τι συνέβη στον γνωστό σεναριογράφο

Sharing is caring!

Μια περιπέτεια με την υγεία του είχε χθες, ο γνωστός σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, την ώρα που περπατούσε στον δρόμο, ένιωσε μια αδιαθεσία κι έπεσε λιπόθυμος.

Μέσα από αυτή τη δυσάρεστη όμως στιγμή, διαπίστωσε ότι ο κόσμος ακόμα ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπό του, καθώς πολλοί άνθρωποι έτρεξαν αμέσως να τον βοηθήσουν.

Μάλιστα, έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι «δεν χάθηκαν όλα» ότι μετά από αυτό ήταν σαν να πήρε ένα «φάρμακο-δυναμωτικό για την επιστροφή του στο σπίτι».

«Κι όμως κάτι έχει αλλάξει εκεί έξω…Ένα χθεσινό λιποθυμικό μου επεισόδιο-και νταμπλά τον λες- κατά μεσής του δρόμου, μου έδωσε μια νότα αισιοδοξίας για την μεταμόρφωσή μας. Για πότε βρέθηκε νερό -πότε μαζεύτηκε γύρω ένα στίφος- πόσα παρήγορα λόγια- πόσες ζεστές φωνές -πόσα ανήσυχα βλέμματα. Σαν σάικο που είμαι -άρχισα να παρατηρώ το πλήθος από πάνω μου. Είδα ματιές που με ανακούφισαν. Διέκρινα ένα γνήσιο ενδιαφέρον. Κι όταν επανήλθα-το νοιάξιμο δεν μειώθηκε. Πρώτη φορά είχα τόσες προσφορές για καφέ…Όλοι εκείνοι οι πολλοί ήταν το φάρμακο-δυναμωτικό για την επίπονη επιστροφή στο σπίτι…Οκ δεν χάθηκαν όλα…Και αυτό δεν είναι λίγο…Καλημέρα σε μια πιο όμορφη μέρα!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αποστόλου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin