Δημήτρης Λιγνάδης προς Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος ή όχι δεν μπορεί να το κρίνει κανείς μας παρά μόνο τα αρμόδια θεσμικά όργανα»

Sharing is caring!

Στις μεσημεριανές δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, απάντησε πριν λίγο ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

Πιο συγκεκριμένα ο παραιτηθείς διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, δήλωσε πως, «Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη -στη δουλειά της- υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου… Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Η Υπουργός Πολιτισμούς δήλωσε σε συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι πως, «Από τη στιγμή που ξεκινούν οι φήμες για τον Λιγνάδη, τον πιέσαμε πολύ να μας πει εάν είχε ο ίδιος κάποια σχέση με αυτές, κι αν ο ίδιος ήταν πίσω από αυτές τις φήμες. Εδώ αισθάνομαι ότι ο Λιγνάδης, πέραν των άλλων, μας εξαπάτησε και με εξαπάτησε. Με βαθιά υποκριτική τέχνη, προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά», ενώ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ούτε ο πρωθυπουργός αλλά ούτε η ίδια, ουδέποτε διατηρούσαν φιλικές επαφές με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, αλλά αυτό προέκυψε τώρα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η υπουργός. «Το υπουργείο Πολιτισμού δεν διαθέτει τμήμα σεξουαλικού εγκλήματος. Εμείς γνωρίζουμε τον καλλιτέχνη και όχι την προσωπική του ζωή». Ο ίδιος ο Δ. Λιγνάδης απέφυγε να απαντήσει σχετικά με τη δήλωση της υπουργού Πολιτισμού πως δεν είναι προσωπικός της φίλος.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin