Εκκινούν οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών στα Χανιά

Sharing is caring!

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την αντιμετώπιση των ζημιών σε υποδομές που προκάλεσε η τελευταία κακοκαιρία στα Χανιά καθώς και για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου όπου υπάρχουν προβλήματα.

Σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από τον ταξίαρχο Μιχαήλ Κλούβα, υπεύθυνο για την τοποθέτηση γεφυρών «bailey» και υπηρεσιακούς παράγοντες της Αντιπεριφέρειας επισκέφθηκαν την περιοχή του Αλικιανού προκειμένου να εξετάσουν τρόπους για την άμεση οδική σύνδεση χωριών της περιοχής ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη και σε περιοχές των δήμων Κισσάμου και Κανδάνου – Σελίνου.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε, από τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη υπογράφηκαν τρεις εργολαβικές συμβάσεις για αποκαταστάσεις και συντηρήσεις δρόμων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των δήμων, Κισσάμου, Κανδάνου – Σελίνου και Πλατανιά συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης, εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης 500.000 ευρώ και η ανάθεση με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση λόγω του επείγοντος, για την αντιμετώπιση επειγουσών εργασιών πρόσβασης στο επαρχιακό δίκτυο Χανίων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin