Εκλογές 2019: Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος

Sharing is caring!

Δέχτηκε την πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Ταχιάος και συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές 2019, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος.

Ο κ. Ταχιάος που είχε διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται σε συμφωνία που υπάρχει να παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο ακόμα και εάν εκλεγεί βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του η πρόταση έγινε χθες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο κ. Ταχιάος απάντησε σήμερα. Σημειώνει ότι η απόφαση δεν ήταν απλή καθώς «δεν βγαίνεις εύκολα από μία εκλογική μάχη, ώστε να μπεις χωρίς σκέψη σε μία επόμενη».

«Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που εκτός από εμένα, έχει γνώση όλων των επεισοδίων της, κυρίως αυτών που εκτυλίχθηκαν πίσω από τον ορατό κόσμο των μέσων και του διαδικτύου. Είναι σίγουρο ότι πριν αποφασίσει να με τιμήσει με την πρότασή του, έχει μετρήσει τα πάντα σε ό,τι αφορά κι εμένα και τις δυνατότητές μου να συμβάλω στην προσπάθειά του. Δεν μου μένει παρά να ανταποκριθώ θετικά στην εμπιστοσύνη που μου δείχνει για μία ακόμη φορά» αναφέρει.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του καταλήγει ότι μπαίνει «σε έναν νέο και διαφορετικό εκλογικό αγώνα για να συμβάλω με τις δυνάμεις μου σε έναν μεγάλο σκοπό, να βοηθήσω να ανεβεί η Θεσσαλονίκη στο κύμα της πολιτικής αλλαγής που έρχεται. Ζητώ την ενεργό στήριξη και την ψήφο σας, πρώτα στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μετά σε μένα».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin