Ελένη Δήμου: «Το κίνητρο για το J2US ήταν οικονομικό… Σε κάποιο σημείο, μου βγήκε θυμός»

Sharing is caring!

Η Ελένη Δήμου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για το J2US, το κίνητρο που την οδήγησε στο να πει το “ναι”, καθώς και για τις φορές που ένιωσε μια πικρία.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, αφού έχει χαράξει μια πορεία πολλών ετών και τα τραγούδια της είναι διαχρονικά και ακούγονται μέχρι και σήμερα.

Η Ελένη Δήμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για όλους και για όλα. Το αναλυτικό θέμα συζήτησης κινήθηκε γύρω από την συμμετοχή της στο J2US, όπου μαζί με τον Μαρίνο Κόνσολο μπορεί να έφτασαν στον τελικό, αλλά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή. Αυτό ήταν κάτι που την ενόχλησε πολύ, αφού η Ελένη Δήμου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:«Πήγα στο J2US για καθαρά οικονομικούς λόγους ούτε για την αναγνωρισημότητα, ούτε για να ξαναθυμηθούν την καριέρα μου. Είμαι ο τύπος που δε θέλω να καταπιέζομαι και να μη μιλάω. Σπάω αυγά. Αισθάνθηκα ότι… όχι ότι αδικήθηκα. Με παρέσυρε ο Μαρίνος είχε προσδοκίες και μου έλεγε ότι θα κερδίσουμε. Πείστηκα. Το φυσιολογικό ήταν να έρθουν τα πράγματα όπως ήρθαν.

Ούτε ο Μαρίνος φαντάζομαι θέλει να γίνει τραγουδιστής αλλά ούτε και εγώ να κάνω νέα καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν είναι μια χαρά απλά όταν είμαστε σε μια εκπομπή και έρχονται σε εσένα τρεις και σε βάφουν και σε μένα ένας, βλέπεις τη διαφορά. Σε ντύνουν, έχεις τα καλύτερα και εγώ δεν τα έχω, βλέπεις τη διαφορά. Λες, οκ παιδιά, δε τρέχει τίποτα… Εκεί μου βγήκε ένας θυμός με την έννοια του ότι το έβλεπα αλλά παρασύρθηκα από τον Μαρίνο που το ήθελε.

Κατά τα άλλα ήταν κάτι που έγινε. Έγινε στο 2021, τα αφήνω όλα πίσω. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον σεβασμό που μου έδειχναν ειδικά όταν ήμουν πάνω στη σκηνή. Το μόνο που με ενόχλησε είναι ότι δε μπορούσαμε να πούμε τραγούδια που ήθελα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

J2US τελικός: Οι εκπλήξεις της λαμπερής βραδιάς, το troll video του Κοκλώνη και oι μεγάλοι νικητές!

Σε ντέρμπι εξελίσσεται ο τελικός του J2US! Η βαθμολογία μέχρι στιγμής δίνει τη νίκη στην Ψυχαράκη!

J2US: Το φιλί Κόνσολου-Δήμου και τα highlights που μάς εντυπωσίασαν

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin