ΕΛΑΣ: Ανακοίνωση για την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν

Sharing is caring!

Ανακοίνωση για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νεράεξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομία.

Η λιτή ανακοίνωση  αναφέρει σχετικά «Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε στην πράξη του».

Υπενθυμίζεται ότι σύζυγος του θύματος ομολόγησε πως βρίσκεται πίσω από το έγκλημα. 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, καθώς κατέρρευσαν όλες οι προηγούμενες καταθέσεις του. Ο πιλότος ομολόγησε μετά από έξι ώρες κατάθεσης, κατά τις οποίες δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις στα κενά και τα νέα δεδομένα που ανακτήθηκαν από ηλεκτρονικές συσκευές. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς πως η 20χρονη φοιτήτρια του είχε πει πως θα τον χωρίσει και θα πάρει μαζί της το 11 μηνών μωρό τους.  

Νωρίτερα, στις έκτακτες ανακοινώσεις που είχε προβεί η Ελληνική Αστυνομία, σημειωνόταν πως έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονταν διευκρινίσεις και για αυτό ο τότε «μάρτυρας» είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ.

Η γυναικοκτονία ήταν όπως όλα δείχνουν προμελετημένη, αφού ο 32χρονος επιχείρησε να σκηνοθετήσει ολόκληρη ληστεία μετά φόνου, αποδίδοντας το έγκλημα σε «τρεις διαρρήκτες». 

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin