«Επέστρεψα γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος», τόνισε κατά την παρουσίασή του ο Ζιντάν

Sharing is caring!

Πλαισιωμένος από «θρύλους» της Ρεάλ Μαδρίτης (Γκέντο, Αμάνσιο, Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος και Μπουτραγκένιο), μέλη του διοικητικού συμβουλίου και της συζύγου του, Βερονίκ, ο Ζινεντίν Ζιντάν, παρουσιάστηκε επισήμως από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της Δευτέρας (11/03).

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στη σύντομη ομιλία του έκανε λόγο για «νέο πρότζεκτ, με ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του συλλόγου μας, τον Ζινεντίν Ζιντάν. Είναι ο κορυφαίος προπονητής του κόσμου. Σε ευχαριστούμε Ζιζού για την πίστη σου και που είσαι μέλος αυτού του θρυλικού συλλόγου».

Ο γάλλος τεχνικός προανήγγειλε αλλαγές στους «μερένγκες»: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο σπίτι μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που θέλω είναι να εργαστούμε σκληρά για να επαναφέρουμε την Ρεάλ στην κορυφή. Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι να ξεκινήσω να δουλεύω από αύριο κι αυτό είναι όλο».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Έφυγα από την Ρεάλ διότι το χρειαζόμουν, εκείνη την εποχή δεν συνέβη το ίδιο με την ομάδα, αλλά το τιμ το χρειαζόταν αφού είχαμε κατακτήσει τα πάντα. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Πήρα την απόφαση να επιστρέψω για το καλό όλων, της ομάδας, το δικό μου. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι για τις αλλαγές που θα έρθουν.

Δεν έχω ξεχάσει αυτά που κατακτήσαμε με τη Ρεάλ, ούτε επίσης τα λάθη που έκανα. Θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να γίνει καλύτερη η ομάδα. Θα αλλάξουν πράγμα, σίγουρα, αλλά οι αλλαγές θα αφορούν την επόμενη σεζόν. Υπάρχει, όμως, καιρός μπροστά μας για να συζητήσουμε με τον πρόεδρο για το τι πρέπει να κάνουμε. Τώρα μπροστά μας έχουμε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κλείσουμε την χρονιά».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το γιατί δέχτηκε να αναλάβει στη δεδομένη χρονική περίοδο, απάντησε: «Βρίσκομαι εδώ, διότι μου το ζήτησε ο πρόεδρος. Ήταν η κατάλληλη στιγμή, και οι παίκτες το χρειάζονταν. Είχα αρκετές προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να πάω σε κάποια άλλη ομάδα. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να τελειώσουμε με θετικό πρόσημο την χρονιά και να προετοιμαστούμε για την επόμενη».

Τι σκέφτηκε όταν έλαβε την κλήση από τον πρόεδρο; «Έλα πίσω κι εγώ είμαι εδώ», είπε γελώντας και συνέχισε: «Όταν άκουσα αυτά που μου είπε δεν μπορούσα να του αρνηθώ. Μετά από αυτά που είχαμε ζήσει».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin