Επίθεση με λοστούς και τραυματισμοί τα ξημερώματα στο συνέδριο της ΓΣΕΕ

Sharing is caring!

Σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Ρόδο λίγο πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ όταν συνδικαλιστές – σύμφωνα με καταγγελίες του προέδρου της ΓΣΕΕ – μπήκαν στο κτίριο με λοστούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα εκλεγμένων συνδικαλιστών που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο ξενοδοχείο όπου θα γινόταν το Συνέδριο. Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος η εισβολή έγινε από ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με το συνέδριο.

«Έσπασαν πόρτες, μπήκαν μέσα, πήγαν και με λοστούς και έσπασαν την πόρτα του συνεδριακού κέντρου, το έχουν καταλάβει και λένε ότι το συνέδριο θα γίνει όπως θέλει το ΠΑΜΕ» σημείωσε ο κ. Παναγόπουλος κάνοντας λόγο για τέσσερις τραυματίες.

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

«Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη βίαια εισβολή περίπου 200 μελών του Π.Α.ΜΕ – μη συνέδρων – στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», στις 03.30 τα ξημερώματα, τα οποία παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.
Στο Νοσοκομείο μεταφέρονται αυτή την ώρα χτυπημένα 4 μέλη της Διοίκησης.

Σοβαρότατες είναι οι ευθύνες της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

Η ΓΣΕΕ εγκαίρως είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και τις Αρχές και δηλώνει ότι θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin