Επιστολή Πατούλη σε Δούρου: Απάντησέ μου σε 5 ερωτήματα για το Μάτι

Sharing is caring!

Απαντήσεις σε πέντε ερωτήματα αναφορικά με την τραγωδία στο Μάτι ζητά από την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με επιστολή του ο υποψήφιος περιφερειαρχής Γιώργος Πατούλης.

«Σήμερα, που όλη η Ελλάδα είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις της εκπομπής του δημοσιογράφου κ. Αλέξη Παπαχελά σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην τραγωδία στο Μάτι» αναφέρει στην επιστολή του  ο κ. Πατούλης και προσθέτει: «θα παρακαλούσαμε να μας απαντήσετε για τα εξής:

  • Αν την ώρα της σύσκεψης με τον Πρωθυπουργό, στην οποία ήσασταν παρούσα, γνωρίζατε ή όχι την ύπαρξη νεκρών.
  • Αν η ίδια, ένα χρόνο μετά, είστε ακόμα ικανοποιημένη από τα όσα έκανε η Περιφέρεια Αττικής εκείνη την τραγική μέρα.
  • Σε τι κατάσταση είχατε παραλάβει τις δομές, που σχετίζονται με την πολιτική προστασία της Περιφέρειας Αττικής.
  • Αν εξακολουθείτε να υποστηρίζετε ότι ο βασικός λόγος της καταστροφής, ήταν η ύπαρξη αυθαιρέτων. Και αν ναι, να μας πείτε πόσα έχουν κατεδαφιστεί  από την αρχή της θητείας σας και πόσα από την τραγωδία μέχρι σήμερα.
  • Αν, ενόψει της θερινής περιόδου, έχουν ληφθεί από την Περιφέρεια Αττικής,  όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και πολιτικής προστασίας.

Ο κ. Πατούλης σημειώνει επίσης ότι :«Επειδή ίσως σπεύσετε να μιλήσετε πάλι για τυμβωρυχία, θα μας επιτρέψετε να επισημάνουμε ότι η διερεύνηση της αλήθειας, όταν έχουν χαθεί τόσοι συνάνθρωποί μας, είναι υποχρέωση όλων μας από σεβασμό στη μνήμη τους, αλλά και για να μην επαναληφθούν τα ίδια τραγικά λάθη» και καταλήγει: «Το να αποσιωπάς τις όποιες ευθύνες θεωρώντας ότι όλα όσα συνέβησαν είναι απλώς μία «στραβή που έκατσε στη βάρδιά σου», είναι ασυγχώρητη αλαζονεία και περιφρόνηση της κοινωνίας».

Σχόλια

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin