Ηρακλής Πετοσφαίριση – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός για την 21η αγωνιστική

Sharing is caring!

Ο Ηρακλής με 19 βαθμούς και 5 νίκες σε 16 αγώνες θέλει να πάρει δύο νίκες στους τελευταίους δύο αγώνες ώστε να έχει ελπίδες για την 6η θέση που κρατάει η Κηφισιά. Ο «γηραιός» είδε την Κηφισιά να απομακρύνεται αλλά εάν πάρει τρίποντο με τον Παμβοχαϊκό και τον Φοίνικα και η Κηφισιά δεν πάρει άλλο βαθμό θα πάρει πάνω στο νήμα την 5η θέση. Επίσης θέλει να κλειδώσει για την 7η θέση σε περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Εάν ο Ηρακλής πάρει την 7η θέση θα πέσει πάνω στον ΠΑΟΚ στους αγώνες των πλέι οφ.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Θέλουμε να κλείσουμε την κανονική περίοδο με νίκες και καλές εμφανίσεις ώστε να αποκτήσουμε δυναμική για τα πλέι οφ. Ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκός θα είναι δύσκολος αλλά είναι στις δυνατότητες μας για νίκη. Η ομάδα προέρχεται από μία μεγάλη περίοδο απραξίας λόγω του All Star αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό που θα μας χρειαστεί και στο πρωτάθλημα και στο φάιναλ-4 του κυπέλλου».

Ο Παμβοχαϊκός θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα διότι την 22η αγωνιστική έχει ρεπό. Αυτό σημαίνει πως θέλει το τρίποντο πρώτα απ΄όλα για να κλειδώσει την 5η θέση και υπό προϋποθέσεις να κυνηγήσει την 4η θέση εφόσον την τελευταία αγωνιστική ο Φοίνικας ηττηθεί από τον Ηρακλή στη Σύρο. Για την ώρα πιέζεται από την Κηφισιά και θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο βαθμούς για να αισθανθεί ασφάλεια για την τελευταία αγωνιστική.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε: «Πολλές θέσεις είναι ανοικτές και πολλές καραμπόλες μπορεί να γίνουν οπότε όλες οι ομάδες έχουν τα κίνητρα τους. Εμείς πάμε έτσι και αλλιώς για τη νίκη. Μας ενδιαφέρουν οι θέσεις 4-5 και θέλουμε δύο τουλάχιστον βαθμούς για να τα καταφέρουμε».

Σε 11 αγώνες πρωταθλήματος από το 2012 οπότε και ο Παμβοχαϊκός ανέβηκε στην Volley League ο Παμβοχαϊκός προηγείται με 6-5 νίκες.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin