Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε πει πως της θυμίζω τον εαυτό της όταν…

Sharing is caring!

Για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην σπουδαία σταρ και στις δυσκολίες της τέχνης.

«Ο Μάνος Κατράκης ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί σε ένα νέο κορίτσι που ξεκινάει. Ήμουν πολύ νέα ηθοποιός όταν γνώρισα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, υπήρχε πολλή αγάπη από την πλευρά της», είπε αρχικά στο Love It και πρόσθεσε:

«Η Αλίκη ήταν πολύ δοτική, τρυφερή, ζεστή και αστεία. Ήταν πανέμορφη ακόμα και όταν ξυπνούσε. Μου είχε πει πως της θυμίζω τον εαυτό της όταν ήταν στα πρώτα της βήματα».

«Είναι πολύ δύσκολα τα όρια»
Για το κίνημα metoo, η Πέγκυ Σταθακοπούλου ανέφερε: «Ο χρόνος θα μας δείξει τι έγινε αυτή την περίοδο, είναι σίγουρο ότι η αναστάτωση και η θλίψη είναι τεράστια. Ο χώρος της τέχνης είναι δύσκολος, πολλές φορές κάποιες συμπεριφορές μοιάζουν κακοποιητικές, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Είναι πολύ δύσκολα τα όρια, ο καθένας μόνο με τους προσωπικούς του κώδικες μπορεί να προχωράει».

«Η σχέση μου με την κόρη μου είναι η πιο ωραία της ζωής μου, είναι η μεγάλη μου αγάπη. Δεν έχω το τέλειο κορμί, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να γυμνάζεται. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες που βλέπω, έχω μια ήπια σχέση με τα social media», κατέληξε.

https://www.in.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin