Η εκτίμηση Μητσοτάκη για το πότε θα γίνουν εθνικές εκλογές

Sharing is caring!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Κοζάνη σε εκδήλωση για την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κασαπίδη.

Εκεί σε ομιλία του χαρακτήρισε το 2019 «χρονιά της μεγάλης πολιτικής αλλαγής», αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Κασαπίδη αλλά και στις επερχόμενες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τις τοπικές οργανώσεις και τα μέλη της ΝΔ να βρίσκονται σε εγρήγορση ενώ επισήμανε πως ο «αντίπαλος» θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα προπαγάνδας ακόμη και fake news κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Εκτίμησε ακόμη ότι στις 26 Μαΐου είναι πιθανό να στηθούν κάλπες και για τις εθνικές https://sputniknews.gr/tags/keyword_ekloges/#mce_temp_url#.

Έκανε ακόμη λόγο για μια ευκαιρία να σταλεί ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, που θα λέει «φύγετε, δε πάει άλλο, αξίζουμε καλύτερα» και κάλεσε τους φίλους της ΝΔ σε συστράτευση.

«Καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν δέχτηκε ποτέ να εκχωρήσει την γλώσσα την ταυτότητα και την εθνότητας στους γείτονες», δήλωσε αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών.

Μίλησε ακόμη για μια μεγάλη εθνική υποχώρηση και επισήμανε πως η ένταξη των Σκοπίων στην Ατλαντική συμμαχία και η συμφωνία των Πρεσπών βρίσκονται απέναντι στους Μακεδόνες της Βόρειας Ελλάδας αλλά στο 70% της ελληνικής κοινωνίας.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin