Η εξομολόγηση της Ευαγγελίας Αραβανή: Είναι η μεγάλη μου αγάπη…

Sharing is caring!

Η Ευαγγελία Αραβανή παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Gala και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο επάγγελμα ονειρευόταν να ακολουθήσει όταν ήταν μικρή. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η μεγάλη της αγάπη ήταν ο χορός και τόνισε πως πάντα πήγαινε με χαρά στα μαθήματα της.

«Ο χορός είναι η μεγάλη μου αγάπη! Ξεκίνησα χορό σε ηλικία 4 χρόνων. Άρχισα με κλα-σικό μπαλέτο. Το αγάπησα πολύ, συνέχισα ως τα 19 μου που πήγα στα καλλιστεία. Με-τά το κλασικό μπαλέτο μπήκαν στη ζωή μου κι άλλα είδη χορού: τζαζ, φλαμένκο, λάτιν. Η τελευταία μου επαφή με τον χορό ήταν πριν πέντε χρόνια, όταν συμμετείχα ως διαγωνιζόμενη στο DWTS. Το έζησα 100% και μου άρεσε πάρα πολύ. Μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα μπαλέτου. Δεν έγινα, γιατί η μοίρα μου επιφύλασσε άλλα.

Ο χορός με βοήθησε πολύ. Από τη στάση του σώμα-τος, ως το πώς να περπατάω για πολλές ώρες πάνω σε ψηλά τακούνια. Μα πάνω απ’ όλα μου έμαθε να πει-θαρχώ. Είναι μια μορφή πρωταθλητισμού κι ο χορός. Απαιτεί πειθαρχία. Βέβαια πρέπει και να το έχεις, να διαθέτεις έμφυτο ταλέντο, θυμάμαι κοπέλες που κάναμε μαζί μπαλέτο όλα αυτά τα χρόνια και δεν το εί-χαν. Εγώ, ήμουν και λίγο το σπασικλάκι (έτσι μ’ έλε-γαν) γιατί μου έδειχναν κάτι μια φορά και το έπιανα αμέ-σως!

Πήγαινα πάντα με πολύ μεγάλη χαρά στο μάθη-μα. Όταν χώρισαν οι γονείς μου, τέθηκε το δίλημμα να μετακομίσουμε από τον Κορυδαλλό στην επαρχία… Στην προοπτική ότι θα έχανα τα μαθήματα μπαλέτου έβαλα βέτο. Το αρνήθηκα με πείσμα κι έτσι δεν φύγαμε!»

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin