Η Μαντώ Τζαβάρα καταγγέλλει τον Μανώλη Παπαμακάριο για ξυλοδαρμό

Sharing is caring!

Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του Μανώλη Παπαμακάριου έκανε η τέως σύντροφός του Μαντώ Τζαβάρα, η οποία και κατέθεσε μήνυση εναντίον του για ξυλοδαρμό. Μάλιστα ανήρτησε και φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο facebook.

Το θέμα πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με τον Μανώλη Παπαμακάριο να τοποθετείται στο Sport24.gr και να λέει ότι “με την υπόθεση ασχολείται πλέον ο δικηγόρος μου κ. Μιχαλόπουλος. Η υπόθεση έχει παρει το δρόμο της δικαιοσύνης, δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο”.

Η Μαντώ Τζαβάρα στην εκπομπή “μαζί σου” στον ΣΚΑΪ περιέγραψε όλα όσα καταγγέλλει περί ξυλοδαρμού: “Και ξαφνικά αφήνει εμένα και πηγαίνει να φέρει το μαχαίρι. Και λέω αν δεν σηκωθώ τώρα είμαι νεκρή”.

Δείτε το VIDEO:

 

Οπως είναι φυσικό, ο χώρος του μπάσκετ έχει παρακολουθεί από απόσταση την υπόθεση. Ο Παπαμακάριος ήταν μέχρι χθες πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών, παρότι είχε σταματήσει το μπάσκετ. Είχε δικαίωμα να μείνει για άλλον έναν χρόνο στη θέση από την ημέρα που αποσύρθηκε και ο ΠΣΑΚ ενημέρωσε πως τη θέση του πήρε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης: “Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ανακοινώνει, πως ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης αναλαμβάνει χρέη προέδρου, μέχρι τις επόμενες εκλογές, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο του 2020″.

Ο Παπαμακάριος ήταν μέλος και του προπονητικού τιμ του Ήφαιστου Λήμνου την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες για τους νεοφώτιστους. ““Από το προπονητικό τιμ του Ηφαιστου έχει συμβόλαιο και συνεχίζει με την ομάδα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Η συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους προπονητές ολοκληρώθηκε με το τέλος της σεζόν”, ήταν το σχόλιο της ομαδας τους Λήμνου, που καταδικάζει κάθε μορφή βίας που έχει αποδειχθεί.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin