Η πιο σπουδαία drag queen σχολιάζει το Met Gala και η Anne Hathaway ξεσπά σε κλάματα

Sharing is caring!

Αυτή τη στιγμή μία από της πιο σπουδαίες drug queens στον κόσμο, που έχει μάλιστα κερδίσει το mainstream κοινό είναι φυσικά η RuPaul. Πρόκειται για την drag περσόνα του RuPaul Andre Charles, του ανθρώπου πίσω από το υπερβολικά πετυχημένο drug reality RuPaul’s Drag Race που προβάλλεται στο Netflix και έχει φανατικό κοινό, για παράδειγμα την Anne Hathaway η οποία δεν διστάζει ποτέ να μιλήσει για την εμμονή της με την εκπομπή.

Ο RuPaul, λοιπόν, παρευρέθηκε τη Δευτέρα στο Met Gala με ένα εκκεντρικό κοστούμι σε έντονη φουξ απόχρωση και πολλά patterns. Εντύπωση μας έκανε ότι δεν έδωσε το παρόν με μία extravagant drag εμφάνιση, μία κατεξοχήν camp επιλογή (άλλωστε αυτό ήταν το θέμα του event) αλλά προτίμησε να φορέσει κοστούμι. Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Stephen Colbert ‘The Late Show’, θεώρησε ότι όλοι θα είναι ντυμένοι ως drag queens και ήθελε να κάνει τη διαφορά, παρόλο που προς απογοήτευση του κάτι τέτοιο δε συνέβει. Μάλιστα, ανέφερε ότι θα ήθελε να δει έστω και έναν να έχει βασιστεί στον χαρακτήρα της Divine, μια drag queen που έμεινε γνωστή ως camp icon.

RuPaul / Getty Images

Το camp είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την drug κουλτούρα και αισθητική και πολλές drag queens το υιοθετούν ως style και ονομάζονται campy. Όπως είπε και ο Ru η ιδέα πίσω από το drag είναι campy γιατί ουσιαστικά λες ότι δεν είσαι πια το σώμα σου, είσαι ένας Θεός σε drag που ενσαρκώνεις όλη την ανθρωπότητα. Φυσικά, ταιριαστό και αρκετά campy ο Ru βρήκε το δικό του look αλλά και της Celine Dion, το οποίο βέβαια χαρακτήρισε borderline camp. Είπε πως η εμφάνιση της ήταν πολύ όμορφη και παρόλο που δεν ήταν τόσο εκκεντρική είναι camp γιατί η ίδια η Celine είναι “τρελή” και έχει μπει στο πνεύμα.

Στην εκπομπή εμφανίστηκε και η Anne Hathaway. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε ποιες σειρές παρακολουθεί για να χαλαρώσει και αφού ανέφερε το Game of Thrones και το Keeling Eve αποκάλυψε ότι λατρεύει το RuPaul’s Drag Race. Η χαρά της ήταν μεγάλη καθώς μιλούσε για το αγαπημένο της show και τότε ο Colbert φώναξε στο πλατό τον RuPaul και η Hathaway άρχισε να κλαίει από τη συγκίνηση σαν μικρό παιδί. Του είπε πως τον αγαπάει και στη συνέχεια έκανε μια ανάλυση του show που μόνο φανατικοί θα μπορούσαν να πετύχουν. Λογικά όλοι ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη celebrity καλεσμένη κριτής που θα επιλέξει ο Ru.

MARIECLAIRE.GR

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin