Η στιγμή στα Φιλαράκια που κομπάρσος πήρε τη θέση της Jennifer Aniston στο ρόλο της Rachel Green

Sharing is caring!

ανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει το επεισόδιο που η Monica είχε «φορέσει» τη γαλοπούλα της Ημέρας των Ευχαριστιών στο κεφάλι της ή εκείνο που ο Ross και η Rachel ήταν σε διάλειμμα. Πόσοι όμως θυμούνται τότε που τη Rachel υποδύθηκε κομπάρσος και όχι η ίδια η Jennifer Aniston;

Καλά διάβασες! Πέρασαν πάνω από 10 χρόνια από τότε που πρωτοπαίχτηκε το εν λόγω επεισόδιο στην τηλεόραση για να ανακαλύψουμε πως σε μια σκηνή η Rachel μπορεί να βρίσκεται στις οθόνες μας αλλά όχι και η Jennifer Aniston! Ο λόγος για το επεισόδιο The One With The Mugging της 9ης σεζόν, όπου η Aniston αντικαταστάθηκε από κομπάρσο, η οποία μάλιστα φορά και διαφορετικά ρούχα από την αγαπημένη πρωταγωνίστρια.

Το στιγμιότυπο είναι φευγαλέο και η Rachel βρίσκεται μόνο στην άκρη του κάδρου, αλλά και πάλι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως πρόκειται για ένα μυστικό «λάθος» της παραγωγής που, αν και αργά, έγινε αντιληπτό!

Αυτή φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη στη γνωστή σειρά. Κάτι ανάλογο φαίνεται να έγινε και στην παραπάτω σκηνή, που η Phoebe μιλά με την Monica ή μάλλον με την αντικαταστάτριά της!

Ένας άλλος fan υποστηρίζει πως η «ψεύτικη» Rachel μάλλον έκανε και άλλη εμφάνιση στη σειρά και πιο συγκεκριμένα στη φωτογραφία του διαβατηρίου της ηρωίδας.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin