Η τελευταία προειδοποίηση του Τσίπρα σε όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν στον ΣΚΑΪ

Sharing is caring!

Προειδοποίηση προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν στον ΣΚΑΪ φέρεται να απηύθυνε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, στην κλειστή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, την Παρασκευή.

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να προειδοποίησε πως όποιος σπάει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, θα τίθεται εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή πως τόσο ο βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος όσο και ο βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης έσπασαν το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ μετά τις ευρωεκλογές και εμφανίστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Τσίπρας φέρεται να σχολίασε τα δύο κρούσματα κομματικής απειθαρχίας, σύμφωνα με δημοσίευμα στο efsyn.gr.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού ήταν «ξεκάθαρο και αποτελούσε την τελευταία προειδοποίηση ότι όποιος αγνοεί την απόφαση αυτή θέτει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ», όπως σημειώνεται.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Ιούλιο του 2018, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλει εμπάργκο στον ΣΚΑΪ καταγγέλλοντας τον σταθμό του Φαλήρου. «Ο ΣΚΑΙ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία», ανέφερε η ανακοίνωση που είχε εκδώσει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή για την απόφαση στάθηκε η μετάδοση πληροφορίας από το δημοσιογράφο του σταθμού για επικείμενες παραιτήσεις των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin