Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για πρώτη φορά για τον λίγων μηνών χωρισμό της με τον Βασίλη Κικίλια

Sharing is caring!

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για να ντυθεί νύφη η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο, η οποία είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες αποκαλύψεις για τον γάμο της, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για τη σχέση που έχει με το μέλλοντα σύζυγό της. Μεταξύ άλλων, η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε και στην περίοδο που εκείνη και ο Βασίλης Κικίλιας είχαν μείνει χωριστά, για να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Τι αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού για την περίοδο που είχε χωρίσει με τον Βασίλη Κικίλια

Η είδηση του γάμου τους είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη, αφού όλοι νόμιζαν πως το ζευγάρι είχε δώσει τέλος στη σχέση του. Παρ’ όλα αυτά, ο έρωτάς τους φάνηκε πιο δυνατός, απ’ ό,τι τους κρατούσε μακριά, γεγονός που τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Η ημερομηνία του γάμου τους σε εκκλησάκι με «πιάτο» την Αθήνα

Στα μέσα Ιουνίου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι, που απήλαυσε τις πασχαλινές του διακοπές στο Μέτσοβο, θα παντρευτεί στις 16 Ιουνίου στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, όπως αναφέρει το Secret.

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας, που έκαναν την έκπληξη με την αναγγελία του γάμου τους, φέρεται να δυσκολεύτηκαν σχετικά με την ημερομηνία, ωστόσο, βρήκαν την κατάλληλη καθώς θέλησαν να αποφύγουν το Σάββατο και έτσι θεώρησαν ιδανική ημερομηνία μία ημέρα πριν του Αγίου Πνεύματος. Ο ναός των Αγίων Ισιδώρων, που επέλεξαν Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας, είναι ένα μικρό εκκλησάκι χωμένο μέσα σε έναν βράχο Η μικρή εκκλησία διαθέτει προαύλιο με θέα ολόκληρη την Αθήνα, καθιστώντας το σημείο ιδανικό.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin