Η Google αύξησε την τιμή της υπηρεσίας YouTube TV από 40 σε 50 δολάρια

Sharing is caring!

Η Google αύξησε την τιμή της υπηρεσίας YouTube TV από 40 σε 50 δολάρια

Η Google αύξησε τις τιμές στην υπηρεσία YouTube TV, και αρχής γενομένης από σήμερα είναι οι πελάτες στο βασικό συνδρομητικό πακέτο – που περιλαμβάνει μέχρι έξι λογαριασμούς ανά νοικοκυριό και τη δυνατότητα παρακολούθησης από τρεις συσκευές παράλληλα – θα πληρώσουν 50 δολάρια το μήνα (ή 55 δολάρια για τα μέλη που θέλουν να πληρώσουν μέσω του Apple iTunes), από 40 δολάρια το μήνα που ήταν προηγουμένως.

Οι υπάρχοντες συνδρομητές θα επωμιστούν την έξτρα οικονομική επιβάρυνση μετά τις 13 Μαΐου.

Για εκείνους που δεν γνωρίζουν, το YouTube TV είναι μία παρόμοια υπηρεσία όπως το Cosmote TV και η Nova στην Ελλάδα.

Με την αύξηση των τιμών, το YouTube TV γίνεται μια από τις πιο ακριβές υπηρεσίες μετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου.

Επίσης, καθαρά για πληροφοριακούς λόγους, το Hulu που παρέχει την αντίστοιχη υπηρεσία που ονομάζεται Live TV (που περιλαμβάνει δύο ταυτόχρονες ροές) ξεκινά από τα 45 δολάρια το μήνα, ενώ το DirecTV Now κοστίζει 50 (για δύο ταυτόχρονες ροές) και το PlayStation Vue είναι στα 45 δολάρια (για πέντε ταυτόχρονες ροές). Το Sling TV του Dish Network παραμένει η φθηνότερη συνδρομητική υπηρεσία με 25 δολάρια, αλλά υποστηρίζει μόνο μία ταυτόχρονη ροή.

Ωστόσο αξίζει να επισημάνουμε πως η Google αναμφίβολα προσφέρει περισσότερα και ποιοτικότερα κανάλια από τις ανταγωνίστριες εταιρείες. Φερειπείν, το Hulu, το DirectTV Now, το PlayStation Vue και το Sling TV, παρέχουν στο τηλεοπτικό κοινό από 29 έως 70 κανάλια, ενώ το YouTube TV προσφέρει πάνω από 70.

Αυτό οφείλεται στην προσθήκη του Epix (που διατίθεται με επιπλέον χρέωση) και των Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, Travel Channel και το MotorTrend, καθώς και το Oprah Winfrey Network (το οποίο θα ενταχθεί στο τηλεοπτικό πακέτο κάποια στιγμή προς τα τέλη της φετινής χρονιάς).

Από τη μεριά μου οφείλω να σας ενημερώσω, για να μην κάνετε καμία γκάφα, σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια που προσφέρονται στο YouTube TV δεν περιέχουν ελληνικούς υπότιτλους, επομένως εάν δεν γνωρίζετε αγγλικά, τότε ετούτη η τηλεοπτική υπηρεσία δεν κάνει για εσάς, διότι θα είναι σαν να πετάτε τα χρήματα σας στον κάδο των σκουπιδιών.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin