Η Huawei ζητά από τους προμηθευτές να αυξήσουν τις παραδόσεις εξαρτημάτων

Sharing is caring!

Η Huawei φέρεται αν έχει ζητήσει από διάφορους Ιάπωνες προμηθευτές της να αυξήσουν την παραγωγή εξαρτημάτων για τα smartphones που παράγει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιαπωνική οικονομική εφημερίδα Nikkei μεταξύ των Ιαπώνων προμηθευτών περιλαμβάνονται οι εταιρείες Murata Manufacturing και Toshiba Memory. Η κίνηση της Huawei πιστεύεται ότι γίνεται σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν πιθανές διακοπές στην παροχή υλικού λόγω της πίεσης που ασκείται σε κινεζικές εταιρείες τεχνολογικού υλικού από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, η κινεζική εταιρεία έχει εκφράσει το αίτημά της προς τους Ιάπωνες υπό-κατασκευαστές έγκαιρα ώστε η αυξημένη παραγωγή να αρχίσει να αποδίδει από τις αρχές του καλοκαιριού όταν υπολογίζεται ότι θα βρίσκεται στο μέγιστο επίπεδό της και η παραγωγή των πλέον πρόσφατων smartphone της Huawei.

Η Murata θεωρείται βέβαιο ότι έχει λάβει παραγγελίες σχεδόν για τις διπλάσιες ποσότητες εξαρτημάτων που συνήθως παραδίδει, ενώ από την Toshiba Memory έχει ζητηθεί να αυξήσει τις παραδόσεις εξαρτημάτων flash memory «πέρα από τις ήδη προγραμματισμένες». Το Reuters έσπευσε να ζητήσει από τις εμπλεκόμενες εταιρείες να σχολιάσουν το δημοσίευμα, ωστόσο Huawei και Toshiba Memory αρνήθηκαν οποιοδήποτε σχόλιο ενώ η εκπρόσωπος της Murata Manufacturing σχολίασε ότι «δεν μπορεί να γίνει κανένα σχόλιο για υποθέσεις πελατών».

Την ίδια στιγμή η Huawei Mobile «ανέβαζε» ένα teaser video σχετικά με το λανσάρισμα της επερχόμενης Huawei P30 Series, που θα γίνει στο Παρίσι. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Huawei Mobile Clement Wong, αρμόδιος για θέματα μάρκετινγκ, επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας θα διαθέτει ζουμ κάμερας «periscope-style».

Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που κάνουν την εμφάνισή τους στο teaser video σε συνδυασμό με την βελτιωμένη απόδοση σε επίπεδο ηχείων. Πιο συγκεκριμένα, σε επίπεδο ηχείων εικάζεται ότι είτε αυτά θα είναι πλέον στερεοφωνικά είτε θα ενσωματωθεί μία λύση ανάλογη της Crystal Sound που ενσωμάτωσε η LG στο G8 με τον ήχο να αναπαράγεται μέσω του γυαλιού της οθόνης.

Η Huawei P30 series θα παρουσιαστεί επίσημα σε ειδική εκδήλωση στο Παρίσι, στις 26 Μαρτίου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin