Θάνατος 22χρονου: Τι έδειξε η νεκροψία, τι ζητούν οι γονείς

Sharing is caring!

Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος του 22χρονου φοιτητή που άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, μετά από 19 ημέρες νοσηλείας, σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης.

Ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. «Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις προκλήθηκαν από πτώση και όχι από εγκληματική ενέργεια.»

Η κοινωνία των Χανίων είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του 22χρονου Αντώνη.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον νεαρό φοιτητή. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Γαλατά Κυδωνίας

Ωστόσο οι γονείς του να ζητούν απαντήσεις για το πώς κατέληξε το παιδί τους με σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο.

Τα σενάρια, που εξέταζαν οι αρχές, ήταν δύο: είτε να πρόκειται για ατύχημα, δηλαδή να έπεσε και να χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, είτε να έμπλεξε σε κάποιον καυγά.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν υπάρχουν μαρτυρίες που να οδηγούν σε κάποια από τις δύο εκδοχές.

Ο άτυχος νέος είχε βρεθεί στο Ρέθυμνο, τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, χωρίς τις αισθήσεις του, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, στο οδόστρωμα επί της παραλιακής λεωφόρου, δίπλα από την Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin