«Κάνω τα πάντα φορώντας πλαστικά γάντια»: Η κρυφή ζωή ενός hand model

Sharing is caring!

Το hand model, δηλαδή το μοντέλο που έχει δύο υπέροχα χέρια, τα οποία φωτογραφίζει και ζει από αυτά, η Ellen Sirot, εξηγεί διατηρεί τα «εργαλεία» της δουλειάς της σε άριστη κατάσταση. Δεδουμένου ότι με τα χέρια κάνουμε σχεδόν τα πάντα, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Η πρώην χορεύτρια χρησιμοποιεί τη γιόγκα για να διατηρήσει τη χάρη και την αντοχή που χρειάζεται ως «μοντέλο χεριών», αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο, αλλά φροντίζει να μην χτίσει πάρα πολύ τους μυς των πολύτιμων άνω μελών της. Δεν αποχωρίζεται στιγμή τις κρέμες χεριών, τα γάντια για τις καθημερινές δραστηριότητες ενώ ποτέ, μα ποτέ, δε φοράει τη βέρα της.

Κι ενώ κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού με γάντια, πράγμα που είναι λογικό, κάνει και όλες τις μη-δουλειές με γάντια, πράγμα ολίγον σουρεαλιστικό. Δηλαδή, πηγαίνει με γάντια στην παραλία, για να μη μαυρίσει ή παίζει με τον σκύλο με γάντια -να τη δαγκώσει στο παιγνίδι δεν είναι καν αστείο- ή ακόμα και ντους κάνει με γάντια. Τα δάχτυλά της είναι ασφαλισμένα με ένα σοβαρό ποσό εξαφήφιου νούμερου.

Πηγαίνει με γάντια στην παραλία, για να μη μαυρίσει ή παίζει με τον σκύλο με γάντια -να τη δαγκώσει στο παιγνίδι δεν είναι καν αστείο
Δεν είναι εύκλο να έχεις τα ωραιότερα χέρια στον κόσμο. Δεν παραγγέλνει ποτέ κέικ σοκολάτας, για παράδειγμα. «Η ζάχαρη, το αλάτι και η καφεΐνηκάνουν τις φλέβες στα χέρια να φαίνονται πιο έντονα και σκληραίνουν την εικόνα τους», λέει η Ellen Sirot, τα χέρια της οποίας μπορείτε να αναγνωρίσετε από τις διαφημίσεις της Dawn.

Ακραία ζωή; Ίσως, αλλά και αποτελεσματική, σύμφωνα με τους δερματολόγους και τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Tip: Εάν είστε οπαδός του λείου δέρματος αλλά και του παγωτού, σηκώστε τα χέρια σας ψηλα. Σοβαρά, τώρα. Κάντε το. Αν σηκώσετε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας για ένα λεπτό, το αίμα θα κατέβει, έτσι οι φλέβες θα φαίνονται λιγότερο έντονες στις εικόνες.

Δείτε το βίντεο με τη ζωή της Ellen Sirot:

womantoc.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin