Καλό μεσημεράκι: Η συμβουλή του Νίκου Μουτσινά στην παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα

Sharing is caring!

Την Ελένη Φουρέιρα υποδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι την Τετάρτη.

Η τραγουδίστρια, με άκρως ανεβασμένη διάθεση, μπήκε στο πλατό χορεύοντας και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά άρχισαν το χορό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ, δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει την Ελένη Φουρέιρα για τον καινούριο ρόλο που έχει αναλάβει, αυτόν της παρουσιάστριας στο «House of Fame La Academia».

«Είναι πολύ δύσκολο. Στο τρίτο live ένιωσα πιο καλά από ποτέ και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός νιώθω ακόμα και καλύτερα! Αποκτάς εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο, από ότι εγώ στον εαυτό μου. Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να παρουσιάσω. Δεν το έκανα γιατί είχα πάρα πολλές δουλειές, η βασική μου δουλειά είναι το τραγούδι και δεν προλάβαινα με τίποτα, οπότε είχα πει όχι.

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, η δουλειά μας είναι λίγο… Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση μου άρεσε πάρα πολύ το project. Είναι μουσικό project, είναι νέα τα παιδιά. Όταν μου έγινε η πρόταση, ο Γιώργος Αρσενάκος μου είπε ότι θα είμαι πάρα πολύ καλή, εγώ απάντησα ότι θα γίνω ρεζίλι. Είναι live δεν είναι γραμμένο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μάλιστα, συμβούλευσε την Ελένη Φουρέιρα. «Για να μπορέσεις να πετύχεις στην τηλεόραση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και η προσωπικότητά σου» της είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin