Καμίνης: Δεν πιστεύω ότι ήμουν εγώ ο λόγος αποχώρησης του Βενιζέλου

Sharing is caring!

Στις ραγδαίες εξελίξεις εντός του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, εν όψει των βουλευτικών εκλογών, οι οποίες αναμένεται να διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου.

«Δεν πιστεύω ότι ήμουν εγώ ο λόγος αποχώρησης του κ. Βενιζέλου» τόνισε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

«Στον κ. Βενιζέλο ετέθη μια γκάμα επιλογών. Η κα Γεννηματά προσέφερε επιλογές. Ούτε στοχοποιήθηκε, ούτε εκδιώχθηκε κανείς» έσπευσε να προσθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, έθεσε εαυτόν εκτός του ΚΙΝΑΛ, καταγγέλλοντας τη μετατροπή του κόμματος σε «ουρά του ΣΥΡΙΖΑ».

Είχε προηγηθεί η απόφαση της Φώφης Γεννηματά για την τοποθέτηση του κ. Καμίνης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

«Η Φώφη Γεννηματά έκανε επιλογή κοιτάζοντας προς το μέλλον, προς εκείνους τους ψηφοφόρους που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο» εξήγησε, μεταξύ άλλων, ο πρώην δήμαρχος.

Επεσήμανε, με νόημα, μάλιστα, ότι «εγώ εκτίθεμαι στη λαϊκή ψήφο» και «δεν διστάζω να εκτεθώ». «Το έκανα και ως δήμαρχος, το έκανα και ως (σ.σ. υποψήφιος) ευρωβουλευτής» κατέληξε.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin