Καμμένος: Δεν αισθανόμαστε απειλή, τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά

Sharing is caring!

Καθησυχαστικός ως προς το ενδεχόμενο απειλής της Ελλάδας από τα βόρεια σύνορα, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Το υπουργείο, η επικράτεια και η Ελλάδα δεν αισθάνεται απειλή. Ούτε οι Αλβανοί, ούτε τα Σκόπια μπορούν να απειλήσουν την Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «TRT».

Και συνέχισε: «Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μία ίλη τεθωρακισμένων να φθάσει μέσα, θα φθάσει στην άλλη πλευρά. Θα φθάσει στη Σερβία».

Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, στοχοποίησε για ακόμη μία φορά τον Νίκο Κοτζιά, εξηγώντας ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών «έδρασε ύπουλα και υπόγεια».

Δεν παρέλειψε μάλιστα, να κατηγορήσει τον κ. Τσίπρα για «εξαπάτηση», επισημαίνοντας πως «η πρώτη συμφωνία μας ήταν ότι θα έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών μετά τις εκλογές και η δεύτερη συμφωνία μας ότι θα έρθει στη Βουλή μετά τον Μάρτιο».

Ειδική αναφορά έκανε και στη «μεταπήδηση» βουλευτών, υπογραμμίζοντας ότι «εκείνο που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε μια συνεργασία, είναι να πάρει βουλευτές από τον κυβερνητικό του εταίρο και να διασφαλίσει τη φίμωση στη Βουλή ενός ανθρώπου που μιλάει 25 χρόνια».

«Και για να με χτυπήσει προσπάθησε, με μεθόδευση του Πρόεδρου της Βουλής, να μου αφαιρέσει τον λόγο ως πολιτικού αρχηγού» έσπευσε να προσθέσει, σχολιάζοντας τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin