Κικίλιας: Η κ. Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της, όχι από τον λαό

Sharing is caring!

Ο τομεάρχης ‘Αμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας μίλησε για τον αναβρασμό που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τις μετατάξεις στη Βουλη.

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε πως η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, ούτε από αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από το κόμμα της, τους συντρόφους της και τους φίλους της.

«Στην κατάπτωση της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφονται όλα τα κακώς κείμενα της Μεταπολίτευσης, από αυτούς οι οποίοι πρέσβευαν το ηθικό πλεονέκτημα» σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΊ.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι παρόμοια περιστατικά αποκλείεται να υπάρξουν επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές ζήτησε από τον ελληνικό λαό καθαρή εντολή με βάση συγκεκριμένα πράγματα.

Συγκεκριμένα ζήτησε από τον λαό να λάβει υπόψιν τη μείωση της φορολογίας σε όλους τους φορολογικούς συντελεστές, στα φυσικά πρόσωπα, στις επιχειρήσεις, στον ΕΝΦΙΑ, στον ΦΠΑ στην εστίαση.

«Δεύτερον, τις επενδύσεις εκείνες που θα δημιουργήσουν νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας. Δεν ανεχόμαστε ότι το μέλλον των νέων Ελλήνων θα περνάει από μια σύμβαση έργου ή έναν διορισμό που θα τους καθιστά ομήρους των πολιτικών. Τρίτον, τάξη και ασφάλεια στις γειτονιές και τις πόλεις μας»

Ακόμη εστίασε στην ανάγκη επαναφοράς της αίσθησης «ότι δεν είμαστε χώρος, είμαστε χώρα».

«Με αυτή τη λογική, για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, θέλουμε και επιδιώκουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Λέμε όμως εκ των προτέρων ότι πιστεύουμε στις συγκλίσεις με βάση πολιτικές αρχές, πιστεύουμε στις συνεργασίες. Οπότε μετεκλογικά θα επιδιώξουμε συνεργασία με αυτούς οι οποίοι θέλουν και μπορούν» σημείωσε.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin