Κικίλιας: Η ΝΔ θα κερδίσει και τις τέσσερις κάλπες του 2019

Sharing is caring!

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ που τον χαρακτηρίζει «πολιτικά τοξικό» εξαπολύει ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας χαρακτηρίζοντας τη στρατηγική που ακολουθεί «στρατηγική της απόγνωσης».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διάλυσε την οικονομία, υπερφορολόγησε τους πάντες, φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη, ζημίωσε τα εθνικά θέματα, διόγκωσε την κρίση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος. Η τάξη, η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών είναι άγνωστες λέξεις για αυτόν. Έτσι καταφεύγει στη λάσπη και τη σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων, επαναφέροντας εμφυλιοπολεμικά συνθήματα και διχάζοντας την ελληνική κοινωνία. Το δηλητήριο που χύνει είναι η χειρότερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στους πολίτες», τονίζει ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News χαρακτηρίζει την κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, εθνική, τονίζοντας ότι απευθύνεται σε όλους, όχι σε χώρους και ομάδες.

Σχετικά με την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ για τον αγωγό EastMed, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα με την συμμετοχή του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής εδώ και χρόνια της συνεργασίας με το Ισραήλ και της περαιτέρω ενίσχυσης και στήριξης των συμφερόντων Ελλάδας και Κύπρου.

«Αιχμή του δόρατος στην παραπάνω συνεργασία αποτελούν τα ενεργειακά και κλειδί των εξελίξεων είναι η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Η Ελλάδα έχει μόνο να κερδίσει, αναβαθμίζοντας το ρόλο και τις συνεργασίες της στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Η συμμετοχή του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, καταδεικνύει για μια ακόμα φορά τη σημασία που προσδίδουν οι σύμμαχοί μας στην περιοχή», συμπληρώνει.

Ο κ Κικίλιας τονίζει, τέλος, πως δεν αποτελεί εκσυγχρονισμό του Ποινικού Κώδικα η συγκάλυψη κακουργηματικών πράξεων ή παραλείψεων, με την ευνοϊκή μεταχείριση εγκληματιών, με τη φωτογραφική στήριξη «ημετέρων» ή ναζιστών».

Προσθέτει ότι «το να πετάς μολότοφ είναι εγκληματική πράξη. Θα ξηλώσουμε το νόμο αυτό, εάν έρθει με αυτές τις ρυθμίσεις. Το οφείλουμε στους νεκρούς συνανθρώπους μας της ΜΑΡΦΙΝ, το οφείλουμε στο αγέννητο παιδάκι της κοπέλας που κάηκε ζωντανή, το οφείλουμε στους εκατοντάδες αστυνομικούς που καίγονται για να προστατεύσουν τη Δημοκρατία μας κάθε φορά που υπάρχουν επεισόδια. Αποτελεί στίγμα για τη Δημοκρατία της Ελλάδας ότι δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί η υπόθεση της ΜΑΡΦΙΝ», καταλήγει.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin