Κικίλιας: Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μισούν και αντιμάχονται τη στολή, την τάξη

Sharing is caring!

Επίθεση στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στα «Παραπολιτικά FM», ο κ. Κικίλιας επισήμανε τον κίνδυνο «εάν επικρατήσει ο νόμος της Άγριας Δύσης και ο καθένας παίρνει το νόμο στα χέρια του όταν πιστεύει ότι απουσιάζει το κράτος ή δεν κάνει καλά τη δουλειά του, η οργανωμένη κοινωνία και το κράτος Δικαίου παύουν να υπάρχουν», ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης. 

«Για την ανομία και την ανασφάλεια που επικρατεί, την απόλυτη ευθύνη έχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πλέον. Μια κυβέρνηση που δείχνει ανοχή στο Ρουβίκωνα. Είναι απίστευτο ότι έχουν εισβάλλει στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο Υπουργείο Εξωτερικών, στη Βουλή των Ελλήνων, σε ξένες Πρεσβείες, στα Πανεπιστήμιά μας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούν, μισούν και αντιμάχονται τη στολή, την τάξη. Είναι κάτι ξένο, αν όχι εχθρικό, στην πολιτική τους αντίληψη.

Και έχουμε από τη μία τους Ρουβίκωνες που τους θυμίζουν την εξωκοινοβουλευτική, τη ριζοσπαστική Αριστερά και από την άλλη τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και τις διαμαρτυρίες στη Βόρεια Ελλάδα, όπου δείχνουν το πραγματικό, απολυταρχικό τους πρόσωπο, με τις πολιτικές εντολές για δακρυγόνα και προληπτικές συλλήψεις», τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε αποκρουστικές τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι και ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες εναντίον όσων προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Μιλώντας ως πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθάρισε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος είναι στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά με φιλότιμο και αυταπάρνηση, που όταν αφήνονται κάνουν πολύ καλά και αποτελεσματικά τη δουλειά τους.

«Το 2014 που ήμουν πολιτικός προϊστάμενος τους, η εγκληματικότητα έφτασε σε χαμηλό 15ετίας, είχαμε μεγάλες συλλήψεις τρομοκρατών, είχαμε αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το προσφυγικό/μεταναστευτικό, οι Έλληνες ένιωθαν ασφαλείς, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς δε θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή από πυρκαγιά. Όλα αυτά έγιναν επειδή αφέθηκαν να κάνουν τη δουλειά τους», συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας.

«Δεν είναι σωστό να ακυρώνουμε το έργο αστυνομικών και πυροσβεστών, επειδή κάποιοι ανόητοι συμπεριφέρθηκαν απαράδεκτα στο Μάτι», δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin