Κορονοϊός: Δωρεά από Καραγκούνη και ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο νοσοκομείο Ρόδου (video)

Sharing is caring!

Στη μάχη που δίνει και η χώρα μας κατά του κορονοϊού συνεχίζονται και οι προσφορές αλληλεγγύης από αθλητές και γενικότερα ανθρώπους του αθλητισμού. Έτσι, νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο πρόσφερε 10.000 μάσκες στον δήμο Ζωγράφου, αλλά δωρεά έγινε, ακόμα, από τον Γιώργο Καραγκούνη και την ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο νοσοκομείο Ρόδου. Επίσης, η ΑΕΚ συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Όσον αφορά τη δωρεά στη Ρόδο, πρόκειται για ακόμα μία αξιέπαινη πρωτοβουλία με την προσφορά φορητών αναπνευστήρων πίεσης – όγκου, στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης στο νησί των Ιπποτών, συνδράμοντας στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΔ αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς πρωτίστως στον άνθρωπο και στον τόπο μας, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, αποφάσισε τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ενός φορητού αναπνευστήρα πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed.

Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ θα ήθελε να συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19.

Η ΕΠΣΔ, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον αρχηγό της Εθνικής Γεώργιο Καραγκούνη για την αμέριστη βοήθεια του ώστε να εξασφαλιστεί ο φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, δεδομένου της δυσκολίας που υπάρχει για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού.

Επιπλέον ως Δωδεκανήσιοι, τον ευχαριστούμε για την δική του προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη στήριξη του τόπου μας, μιας και εξασφαλίστηκε άλλος ένας φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, από τον αρχηγό της Εθνικής μας.

Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, μένουμε σπίτι».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν παρούσα στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin