Κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση στο διαδίκτυο: Παραιτήθηκε στελέχος του ΣΥΡΙΖΑ

Sharing is caring!

Σάλος προκλήθηκε σήμερα λόγω ανάρτησης στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με ύβρεις κατά στελεχών της κυβέρνησης, προκαλώντας αντιδράσεις στο κυβερνών κόμμα.

Ειδικότερα το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αναρτήσεις του στο Facebook, σχολίαζε την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε ρόδες, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, την οποία παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόκειται για τον Ηλία Γρηγόρη, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, o οποίος παραιτήθηκε σήμερα.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεών που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις.  Γι αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γρηγόρης.

Την οργή του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν οι αρχικές αναρτήσεις.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κάλεσε, μάλιστα τον κ. Τσίπρα να τον διαγράψει.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για «τις χυδαιότητες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Η. Γρηγόρη» ζήτησε η ΝΔ με ανακοίνωσή της.

«O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του Πρωθυπουργού, μελών της Κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς. Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin