Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσοχοΐδη: «Η κυβέρνηση υιοθετεί μέρα με τη μέρα όλες τις ακροδεξιές πρακτικές»

Sharing is caring!

Κόντρα έχει ξεσπάσει μετά από δημοσίευμα για αστυνομική βία τον Νοέμβριο στο Γαλάτσι, μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Είχε προηγηθεί επίθεση του υπουργού στην Κουμουνδούρου μέσω Twitter, επίθεση και έκανε λόγο για μίσος και προσωπικούς χαρακτηρισμούς από μέρους του Νάσου Ηλιόπουλου. 

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη υιοθετούν μέρα με τη μέρα όλες τις ακροδεξιές πρακτικές. Κι αυτό είναι το μόνο δικό τους ‘σχέδιο’», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει στην ανακοίνωσή του ότι η απάντηση του κ. Χρυσοχοΐδη θα μπορούσε να ήταν μια καλή υπενθύμιση της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης. 

«Αν δεν κακοποιούσε τις λέξεις αλλάζοντας βάναυσα το νόημά τους» συμπληρώνει και προσθέτει «από σήμερα όταν οι πολίτες θα ακούνε για ‘ηπιότητα’ και ‘καρτερία’ θα ξέρουν ότι η κυβέρνηση μιλά για ξύλο, εκφοβισμό και αστυνομική αυθαιρεσία». 

Τέλος καταλήγει λέγοντας πως το βίντεο ντοκουμέντο δεν αφήνει περιθώρια για τις υπεκφυγές από τον υπουργό.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με το δημοσίευμα κάτοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής κατήγγειλαν αναίτια επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων,σημειώνοντας πως οι άνδρες των ΜΑΤ χτυπούσαν και έκαναν ρίψη χημικών αδιακρίτως, παρά το γεγονός ότι στο σημείο βρίσκονταν οικογένειες και μικρά παιδιά. 

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin