Λογοκρίθηκαν στην Ινδονησία τραγούδια των Ariana Grande και Ed Sheeran

Sharing is caring!

Περιορισμούς στη μετάδοση 85 τραγουδιών, εκ των οποίων 17 προέρχονται από γνωστούς δυτικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων είναι οι Ariana Grande και Ed Sheeran, επέβαλε η επιτροπή ραδιοτηλεόρασης της Δυτικής Ιάβας, καθώς το περιεχόμενό τους θεωρήθηκε… πορνογραφικό!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η επαρχία, που είναι διαβόητη για τον συντηρητισμό της, προειδοποίησε ότι τα επίμαχα τραγούδια θα πρέπει να μεταδίδονται (ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά) μεταξύ των ωρών 22:00 και 03:00.

«Σε αυτή την περίπτωση, αυτό που απαγορεύεται δεν είναι τα τραγούδια, αλλά οι στίχοι των τραγουδιών που περιέχουν πορνογραφία, πορνογραφική σύνδεση και βωμολοχία», δήλωσε ο Rahmat Arifin, αναπληρωτής πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής ραδιοτηλεόρασης.

Στη λίστα, σύμφωνα με το mad.tv, περιλαμβάνονται τραγούδια και καλιττέχνες όπως το «Love Me Harder» της Ariana Grande με τον The Weeknd, το «Shape You» του Ed Sheeran,  το «That’s What I Like» και το «Versace On The Floor» του Bruno Mars,  το «Wild Thoughts» του DJ Khaled με τη Rihanna και τον Bryson Tiller, το «Dusk Till Dawn» του ZAYN με τη Sia, το «Sangria Wine» του Pharrell Williams με την Camila Cabello και άλλα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin