«Λόγος Τιμής»: Το ελληνικό συγκρότημα που «ραπάρει» στη νοηματική και υπενθυμίζει ότι η μουσική είναι για όλους

Sharing is caring!

Μια υπέροχη πρωτοβουλία κυκλοφόρησε από το ελληνικό συγκρότημα «Λόγος Τιμής», δείχνοντας ποιες είναι οι αληθινές αξίες της ραπ μουσικής. Αλληλεγγύη, ισότητα και αγάπη.

Έξι απ’ τα πιο γνωστά τραγούδια τους, οπτικοποιήθηκαν και αποδόθηκαν, καθιστώντας τα προσβάσιμα σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής και ομιλίας.

Πρόκειται για μια κίνηση που αξίζει πολλά συγχαρητήρια, αφού έδωσαν τη δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες να συμπεριληφθούν στην εμπειρία της μουσικής, ενώ «ανοίγει τις πόρτες» για να εμπνεύσει ακόμα περισσότερους καλλιτέχνες, σε όποιο είδος μουσικής κι αν ανήκουν.

Το «Λόγος Τιμής» είναι ένα ελληνικό hip-hop μουσικό συγκρότημα, το οποίο ιδρύθηκε το 2010. Αποτελείται από πέντε μέλη, ενώ έχουν κυκλοφορήσει 4 δίσκους. Έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, αλλά και περιοδείες σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε επίσημα το 2013 με 8 τραγούδια. Γνωστά τους τραγούδια μεταξύ άλλων, είναι το «Νιώθω Έντονα», το «Το Φυλαχτό» και το «Ιούλιος του 18».

Δείτε το βίντεο:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Post Author: admin